X

Classified AnySearcher


Home My Account Buy Credit Post Ad Contact

Classified Här har ni en kåt liten slyna sugen på en riktigt hård skön kuk. - 25 femaleescorts

Posted:  22nd February, 2018 05:35 am

Halla gentlemän

 

Snälla läs hela min annons innan ni ringer mig!

  

Jag heter Amalia och jag är 25 ar. Jag har bott i Sverige i 3 ar och förstar lite svenska men vi pratar engelska med varandra. Da kommer vi att första varandra bäst och jag kan lättare uppfylla era önskemal.

 

Lite om mig. Jag ser fram emot att presentera mig för DIG! Detta är min hobby, inte mitt jobb. Jag har ett normalt liv vid sidan om och värnar om mitt privatliv. Men jag vill göra mitt bästa för dig när vi möts.

 

Jag har en sexig kurvig feminin kropp. Jag har ett vänligt sätt och är en äkta GFE. Jag uppfyller alla dina fantasier. Var inte rädd att berätta för mig vad du tycker om. Jag är erfaren pa att ge enklare massage och även erotisk massage. Tveka inte att be om det.

 

Ring mig bara om ni verkligen vill träffa mig. Falskbokare kommer att blockas. Ring inte fran privata nummer. Slösa inte med min tid.

0739541698

Pussar och kramar till er alla!

15 min

Incall

1.000 SEK

30 min

Incall

1.200 SEK

1 hour

Incall

2.000 SEK










<< Tantric and erotic massage!! - 27 Tantric and erotic massage!! - 27 >>

anysearcher.com is an intuitive PC benefit that empowers access by numerous clients and ought not be dealt with as the distributer or speaker of any data gave by another data content supplier.

©2024 Classified AnySearcher